skip to Main Content

april, 2016

13apr10:00- 15:00IAP-samling i StavangerGratis seminar i Stavanger

Mer

Arrangementsdetaljer

ESAs IAP-program har som sentral oppgave å gi støtte til utvikling av applikasjoner hvor bruken av satellitter enten for kommunikasjon, navigasjon eller jordobservasjon inngår.

IAP legger til rette for finansiering i hele prosessen fra mulighetsstudier av nye løsninger til salgbare tjenester, hvor blant annet støtte kan søkes for kartlegging av tjenestens potensialer i form av markedsstudier og egnethet. Videre vil programmet kunne støtte testing av tjenestene i form av demonstrasjonsprosjekter etterfulgt av pilotprosjekter. ESA tilbyr god rådgivning frem til en salgbar tjeneste og vil være en støttespiller i hele prosessen.

I Norge har MARINTEK rollen som Ambassadør for å promotere IAP programmet og være med som rådgiver underveis.

Samlingen i Stavanger IAP-programmet bli presentert. Du får anledning til å drøfte din idé med representanter fra Romsenteret, fra ESA, fra APNorway og med Validé som er ansvarlig for ESA Space Solutions’ teknologioverføring i Norge. Vi vil kunne gi råd til prosessen underveis, samt gi deg muligheter til å snakke med noen som har gjort dette før deg. Dette er en unik mulighet som i tillegg er gratis for deg å delta på.

Ta kontakt med kay.fjortoft@marintek.sintef.no for påmelding.

Tid

(Onsdag) 10:00 - 15:00

Sted

iPark

Professor Olav Hanssensvei 7A, 4021 Stavanger

Arrangør

Norsk Romsenterspacecentre@spacecentre.no Drammensveine 165

Søk
X