skip to Main Content

NASA til ONS 2016 i slutten av august.

ONS (Offshore Northern Seas) konferansen 2016 har et sterkt fokus på endringer i energimarkedet og på teknologioverføring og utvikling. Da er det ikke overraskende at NASA (National Aeronautics and Space Administration) er invitert til å  snakke om kvantesprang inne teknologi.

Romvirksomhet er en bransje som står for store teknologiske nyvinninger, og de fleste av disse har vist seg å ha anvendelsesområder langt utover romvirksomhet. Listen over produkter utviklet av romindustrien som vi bruker daglig er lang; LED lys, tråløs drill og andre verktøy, joystick, frysetørret mat og mye mer. Mer om dette finner du her.

Romvirksomhet er i store endringer og teknologiutviklingen skjer raskt. For Norge er det viktig å være med i det  internasjonale romsamarbeidet. Grunnmuren i dette samarbeidet er sikret gjennom deltakelse i European Space Agency som Norge har vært medlem av siden 1987. Samtidig er det flere norske bedrifter som samarbeider tett med romvirksomhet utenfor Europa.

For de som er interessert i samarbeid med NASA er det mulig å møte dem på ONS 2016. 30. august arrangeres et møte mellom NASA og norske bedrifter. Det er noen ledige plasser. Mer informasjon finner du her.

 

 

Søk
X