skip to Main Content

S&T

Software partner for Jordobservasjon

S[&]T spesialiserer seg på software utvikling og implementering tilknyttet Jordobservasjon der koblingen vitenskap og teknologi spiller en viktig rolle. Våre tjenester består av:

  • Å levere pålitelige programvareløsninger
  • Å utvikle ny programvare med tilhørende tjenester

Vårt team består av fagfolk med hovedsakelig MSc og PhD bakgrunn som kombinerer et høyt nivå av programmeringserfaringer med vitenskapelige ferdigheter.

 

Få mest mulig ut av dataene

S[&]T utvikler programvare og tjenester som lar deg få mest mulig ut av sensordataene. Dette dekker alt fra utvikling av enkeltkomponenter til fullstendige databehandlingsløsninger. Mange av våre prosjekter og systemer er brukt innenfor jordobservasjon og blir drevet gjennom enten av ESA eller EU. Typisk leverer vi data prosessorer, programvareverktøy for sluttbrukere for å fasilitere data analyse og behandling, rammeverk for produkt validering og kvalitetskontroll, og rammeverk for stor-skala prosessering av satellittdata.

 

Satsingsområder

  • ESA/EU Consultancy; S[&]T utvikler og leverer satellitt-instrument-simulatorer og løsninger tilknyttet platformer og verktøy for effektiv prosessering av jordobservasjonsdata i Copernicus programmet. Dette utføres i ESA/EU prosjekter i nært samarbeid med Europeiske hovedleverandører.
  • On-board Processing; S[&]T utvikler og leverer innovativ software for «on-board processing» på små satellitter hvor vi blant annet inkorporerer avanserte maskinlæring-moduler.
  • Earth Observation Services; S[&]T utvikler og leverer tjenester innen jordobservasjon ved effektiv anvendelse av i hovedsak Copernicus satellittdata. Våre tjenester er i stor grad basert på en maskinlæring-modul for «Land Cover Classification» ved anvendelse av Sentinel-2 optiske data. Vi leverer idag tjenester innen monitorering og forvaltning av landområder inklusive is, skog og landbruk.

 

Kontaktperson: Kenneth Hauglund
Epost: hauglund@stcorp.no
Telefon: 47 954 63 620
Nettside: stcorp.no


Søk
X