skip to Main Content

S&T

Partner i forskning & utvikling

S[&]T spesialiserer seg på prosjekt implementeringer og produkt utvikling der vitenskap og teknologi spiller en viktig rolle. Våre tjenester består av:

  • Levere pålitelige programvareløsninger
  • Utvikle ny programvare og tilhørende tjenester
  • Levere konsulenter for korte og langsiktige oppdrag

Vårt team består av fagfolk med hovedsakelig MSc og PhD bakgrunn som kombinerer et høyt nivå av programmeringserfaringer med vitenskapelige ferdigheter. Det som driver oss er å kunne levere innovative, pålitelige og brukervennlige løsninger på komplekse problemer til våre kunder.

Få mest mulig ut av dataene

S[&]T utvikler programvare og tjenester som lar deg få mest mulig ut av sensordataene. Dette dekker alt fra utvikling av enkeltkomponenter til fullstendige databehandlingsløsninger. Mange av våre prosjekter og systemer er brukt innenfor jordobservasjon og blir drevet gjennom enten av ESA eller EU. Typisk leverer vi data prosessorer, programvareverktøy for sluttbrukere for å fasilitere data analyse og behandling, rammeverk for produkt validering og kvalitetskontroll, og rammeverk for stor-skala prosessering av satellittdata.

Viktige aspekter

  • Vi har domenekunnskap: kombinasjonen av vitenskapelige og programvare ingeniører gir oss muligheten til å bedre forstå, analysere og kommunisere tekniske krav til databehandling, og kunne levere en robust og høyt ytende implementasjon.
  • Avanserte dataanalyser: om du ønsker å oppdage ulike molekyler i produktene fra et enkelt-partikkel massespektrometer, simulere data som produseres av jordobservasjonsinstrumenter, eller detektere risikofaktorer i veinettverket som kan påvirke den operative kjøreplanleggingen, vet vi hvordan å lage programvare som kan hjelpe med dette.
  • Gjenbruk: gjennom årevis med ulike utviklingsprosjekter har vi bygget opp en portfolio av ulik programvare og løsninger. Ved oppstart av enhver ny utvikling ser vi alltid først på muligheten for å gjenbruke komponenter fra tidligere løsninger, for å kunne levere raskere og mer kostnadseffektivt.
  • Åpenhet: S[&]T leverer programvare løsninger som åpen kildekode tilgjengelig for flere typer plattformer (Windows, Linux, Mac OS, Android, etc.).

Se nettside: www.stcorp.no

KONTAKTPERSON

Christina Aas

Daglig Leder

aas@stcorp.no

 

KONTAKTPERSON, konsulenttjenester

Kenneth Hauglund

Forretningsutvikler

hauglund@stcorp.no

×Close search
Søk
X